04 NOVEMBER 2014

Promotiedagen geopend; Gemeente “trots op Groningse ondernemers”

Wethouder Joost van Keulen van economische zaken heeft dinsdag de Promotiedagen voor het Bedrijfsleven Noord-Nederland geopend. Daar worden tot en met morgen vele duizenden belangstellenden verwacht in deze toonkamer van het Noordelijke bedrijfsleven.

In zijn speech ging wethouder Van Keulen met een kwinkslag in op een recent artikel in De Volkskrant waarin een somber beeld werd geschetst van de Groningse economie.

‘Ondanks de Volkskrant ben ik van mening dat hier prachtige bedrijven zijn, en dat er erg veel gebeurt. Dus laten we dat lekker negeren. Ik ben juist trots op wat het Groningse bedrijfsleven hier allemaal laat zien’, aldus wethouder Van Keulen.

Bij de Promotiedagen zijn zeshonderd bedrijven bijeen die laten zien wat ze allemaal te bieden hebben. Er zijn tachtig workshops en andere bijeenkomsten

Barcelona

‘Het is geweldig dat hier allemaal gebeurt en hoeveel innovatiefs de Groningse economie te bieden heeft. Ik betreur het nog steeds dat Groningen niet is uitgeroepen tot beste innovatiestad van Europa, en dat Barcelona dat geworden is. Maar ik ben uitgenodigd door Barcelona en ik zal eens kijken waarom ze hebben gewonnen. Eigenlijk vind ik dat wij de beste zjin’, aldus Van Keulen.

 

Gerelateerd
Promotiedagen geopend; Gemeente “trots op Groningse ondernemers”
Promotiedagen geopend; Gemeente “trots op Groningse ondernemers”