25 SEPTEMBER 2014

Promotiedagen begint aan 28ste editie: vernieuwingen op beursvloer

De Promotiedagen voor het bedrijfsleven Noord-Nederland staan weer voor de deur. Dat is traditiegetrouw een belangrijk podium voor Groningse bedrijven om zich te presenteren. De bezoekers aan de Promotiedagen - die op 4 en 5 november worden gehouden - zullen enkele opmerkelijke veranderingen tegen komen.

De Promotiedagen voor het bedrijfsleven Noord Nederland beleeft dit jaar haar 28e editie.  De beursvloer heeft een ingrijpende gedaanteverwisseling ondergaan, met een groot aantal nieuwe themastands en pleinen. Zo zullen bedrijven gegroepeerd zijn rond de volgende thema’s:

 

Innovatie Arena

Innovatie is de drijvende kracht achter economische groei. In de Innovatie Arena op de Promotiedagen willen we een beeld schetsen van diverse innovatieve ontwikkelingen in Noord Nederland. Ontmoet innovatieve bedrijven, verrassende pitches en demo's over o.a. 3D foodprinting, serious gaming en augmented reality. Ook aansluiten?

  
Sportforum op FC Groningenplein

Het FC Groningenplein is een vaste ontmoetingsplaats op de Promotiedagen. Het plein van dit jaar is ingrijpend veranderd, met nieuwe presentatiemogelijkheden en het Sportforum, met leuke en interessante bijeenkomsten en presentaties.

 

Industry Lounge

Industrie en techniek vormen een speerpunt van de Promotiedagen van dit jaar. De Industry Lounge is een ontmoetingspunt voor de technische branches. Naast de lounge staat het Green Power Nanoplein, met demo's over de toepassingen van Nanotechnologie.

 

Facilitair Management Plein

 

Het Facilitair Management Plein biedt professionals uit het facilitair management de mogelijkheid contacten te leggen over de volledige breedte van de branche. Het is een full serviceplein. Het plein wordt volledig gebruiksklaar opgeleverd, met eigen cateringfaciliteiten. Dat betekent: weinig voorbereidingstijd, minder kosten en meer rendement.

Gerelateerd
Promotiedagen begint aan 28ste editie: vernieuwingen op beursvloer
Promotiedagen begint aan 28ste editie: vernieuwingen op beursvloer