Economie

13 NOVEMBER 2019

Reis&Co Event voor zesde keer naar Martiniplaza

Wie langzaam al plannen aan het maken is voor vakantie volgend jaar maar nog niet weet waarheen, kan zich laten verrassen tijdens het evenement Reis&Co. Dat komt opnieuw naar Martiniplaza en geeft bezoekers volop tips, informatie en ideeën om een mooie reis te maken of vakantie te vieren.

Op 11 en 12 januari 2020 vindt namelijk de zesde editie plaats van Reis&Co Event. Na vijf succesvolle jaren is het de blijvende liefde voor reizen én het aanbod van unieke diverse aanbieders dat het evenement doet blijven groeien, met maar liefst 700 m2 extra.

In de zomer denken we liever niet aan de kille winter, maar in de winter beslissen we maar al te graag over onze zomerplannen. Niet voor niets vindt Reis&Co Event jaarlijks plaats in de maand waarin de eerste vakantieplannen weer worden gemaakt: januari.

De tijd breekt aan waar massatoerisme zijn top bereikt en er een toenemende belangstelling is voor regionaal en lokaal georiënteerde reizen. Daarnaast is de behoefte om ‘offline te gaan’ tijdens de vakantie groot: loskomen van onze digitale apparaten. Reis&Co Event volgt deze trends op de voet en ziet ‘het bewust op vakantie gaan’ als een kans om verantwoord te genieten van reizen.

Wat je kunt verwachten komende editie? Reis&Co Event is letterlijk grenzeloos: er zijn vakanties, dagjes weg en reizen binnen de eigen oer-Hollandse grenzen 

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

 

Ticket informatie

Vroegboekticket (heden t/m 15 december): €5,-

Regulier online (16 december t/m 12 januari): €6,50

Regulier kassa (11 en 12 januari): €7,50

 

Openingstijden                             

Zaterdag 11 januari                10.00 – 17.00 uur

Zondag 12 januari                   10.00 – 17.00 uur

 

Locatie

MartiniPlaza

Leonard Springerlaan 2

9727 KB Groningen

 

 

Gerelateerd Economie Bedrijvenvereniging WEST
 Reis&Co Event voor zesde keer naar Martiniplaza
 Reis&Co Event voor zesde keer naar Martiniplaza