Economie Innovatie

07 DECEMBER 2018

Restaurant zonder bediening in Groningen ‘Bistronoom van het jaar 2019’

De eigenaar van een restaurant zonder medewerkers in de bediening in Groningen heeft de titel: ‘Bistronoom van het jaar 2019’ in de wacht gesleept. Het betreft Dennis de Haan van Restaurant De Haan aan de A-weg.

Het betreft een nieuwe onderscheiding van de GaultMillau gids.

Volgens het blad kookt De Haan ‘de pannen van het dak in zijn restaurant zonder bediening en doet dit met veel interactie. Hij brengt variatie in product gebruik, maakt zelf charcuterie, kookt speels en spannend en heeft een restaurant gecreëerd waar je wil zijn en terugkomen.’

Een en ander meldt de website van Misset Horeca.

Restaurant De Haan is landelijk bekend, dankzij vele publicaties over het bijzondere concept. Zo verscheen er een zeer positieve recensie in De Volkskrant. De formule van het restaurant is nog steeds bijzonder.

In het restaurant zijn geen medewerkers, maar gasten kunnen zelf hun brood, dranken, koffie en thee pakken. Bij elk gerecht kunnen ze een passende wijn uitzoeken of kiezen voor een huiswijn. Ook kunnen gasten door keuzes te maken hun eigen rekening samenstellen.

(Foto: Facebook Restaurant De Haan)

 

 

Gerelateerd Economie Innovatie
Restaurant zonder bediening in Groningen ‘Bistronoom van het jaar 2019’
Restaurant zonder bediening in Groningen ‘Bistronoom van het jaar 2019’