Economie

11 OKTOBER 2017

Retail Academy over ‘Het Nieuwe Ondernemen’

De Groninger Retail Academy organiseert dinsdag 17 oktober lezingen van inspirerende en gepassioneerde (lokale) ondernemers over ‘het nieuwe ondernemen’. De lezingen zijn in Martiniplaza en beginnen ’s avonds vanaf half zeven. Opgave is mogelijk via deze link.

De wereld om ons heen verandert in snel tempo. Nieuwe winkelformules komen, en oude verdwijnen uit het hedendaagse straatbeeld. Onderscheidend vermogen is steeds belangrijker in het grote winkelaanbod, waaruit consumenten tegenwoordig kunnen kiezen. ‘Maar wat maakt een ondernemer succesvol?’, zo vraagt de organisatie van deze avond zich af.

Voor deze avond heeft de Retail Academy verschillende inspirerende en gepassioneerde (lokale) ondernemers uitgenodigd, ieder is succesvol binnen haar of zijn eigen werkgebied en op hun eigen wijze. Van retail tot etail en van nationaal tot internationaal: ondernemerschap in het kwadraat.

Programma:

18.30 uur: Inloop met broodjes en soep
19.00 uur: Aanvang programma + opening
20.45 uur: Afsluiting en borrel
21.15 uur: Einde

Locatie:

Martiniplaza

Leonard Springerlaan 2

Aanmelden:

In verband met een maximum aantal deelnemers dient u zich vooraf aan te melden. Dat kan via deze link: http://www.groningerretailacademy.nl/node/67

Gerelateerd Economie GCC
Retail Academy over ‘Het Nieuwe Ondernemen’
Retail Academy over ‘Het Nieuwe Ondernemen’