Economie

10 OKTOBER 2017

Riets Lingerie Groningen krijgt Prima Donna Award in Parijs

Riets Lingerie uit de Oude Ebbingestraat in Groningen heet de Prima Donna Award gewonnen. Dat is een beloning voor lingerie-speciaalzaken die in Nederland, Frankrijk, België en Duitsland de ‘ultieme Lingerie Styling-ervaring aanbieden’.

Het was de derde keer dat Riets Lingerie won. De prijs werd onlangs uitgereikt op een gala-avond in Parijs. De prijs werd in ontvangst genomen door Rieteke en Fleur Talens.

Zeventig procent van de vrouwen draagt nog steeds de foute bh-maat. Een op de drie vrouwen heeft haar bh-maat zelfs nog nooit laten opmeten. Het Belgische lingeriemerk PrimaDonna wil daar verandering in brengen. Met de tweejaarlijkse uitreiking van de PrimaDonna Award erkent het merk de allerbeste lingeriestyling en -paskamerervaring van België, Frankrijk, Nederland en Duitsland.

Lingerie Styling

Lingerie Styling is het kwaliteitslabel voor lingeriespeciaalzaken. Het werd ontwikkeld door lingeriebedrijf Van de Velde (PrimaDonna, MarieJo, Andres Sarda) en beoogt de ultieme paskamerervaring voor elke vrouw. Winkels die het keurmerk dragen, blinken uit in hun professioneel en gepersonaliseerd advies.

 

Gerelateerd Economie GCC
Riets Lingerie Groningen krijgt Prima Donna Award in Parijs
Riets Lingerie Groningen krijgt Prima Donna Award in Parijs