Leefbaarheid

25 JULI 2019

Save the date: 26 september Kenniscongres Sterk Groningen!

Leefbaarheid en techniek staan centraal op het congres Sterk Groningen! Particulieren en professionals zijn van harte welkom op 26 september bij BuildinG, Zernikelaan 17 op de Zernike Campus. Tijdens dit congres wordt bestaande en nieuwe kennis over het Groningse aardbevingsdossier gepresenteerd.

Sterk Groningen! wordt in opdracht van de Nationaal Coördinator Groningen georganiseerd door het Kennisplatform Bouwen en Versterken, samen met het Kennisplatform Leefbaar en Kansrijk Groningen. Het programma wordt binnenkort bekendgemaakt op de website van BuildinG.

Wil je op de hoogte blijven en een uitnodiging ontvangen? Stuur dan een mail naar kennisplatformbouwen@building.nl

Over BuildinG
BuildinG is dé broedplaats voor innovatieve bouw en infra. Het is een kennis- en innovatiecentrum voor toekomstbestendig bouwen waar wordt gewerkt aan het thoes van de toekomst. BuildinG is voor en door ondernemers en bewoners en wordt mogelijk gemaakt door de Economic Board Groningen, Hanzehogeschool Groningen, TNO en Bouwend Nederland.

In BuildinG kun je als ondernemer nieuwe producten testen en ontwikkelen die in de regio kunnen worden gemaakt en gebruikt. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een trilplaat die aardbevingen simuleert of bevingsbestendig behang testen. Aardbevingsbestendig, levensloopbestendig en energiezuinig bouwen: in BuildinG is alles mogelijk voor bedrijven, onderzoekers en studenten.

Gerelateerd Leefbaarheid
Save the date: 26 september Kenniscongres Sterk Groningen!
Save the date: 26 september Kenniscongres Sterk Groningen!