12 OKTOBER 2017

Social Impact Day Noord: hét evenement over sociaal ondernemen

Woensdag 1 november vindt de tweede editie plaats van Social Impact Day Noord. Dit is hét evenement over sociaal ondernemen in Noord-Nederland: ondernemen met economisch succes én maatschappelijke impact.

Economisch succes en maatschappelijke impact gaan hand in hand. Dat laat Social Impact Day zien middels inspirerende voorbeelden. Sociaal ondernemen is een innovatieve vorm van ondernemerschap en heeft enorme groeipotentie. Niet alleen wat betreft impact: óók wat betreft omzet, productie en innovatie. Investeren in sociaal ondernemerschap is dus niet alleen slim, maar ook goed. Voor ons allemaal.

Met diverse workshops, panels en lezingen ben je in één dag helemaal up-to-date en klaar om (nog) meer omzet, productie én maatschappelijke impact te genereren.

Het doel van Social Impact Day Noord is om sociaal ondernemerschap in Noord-Nederland te versnellen. Met inspirerende best practices, handige tips & tricks en uitwisseling van nieuwe ideeën, maken we de regio klaar voor het nieuwe ondernemen.

De twee keynote speakers zijn Ruud Koornstra, groene innovator en eerste Energiecommissaris van Nederland, en Camilla Marcus-Dew, oprichter van het Britse The SOAP Co.

 In de middag spreekt een groot aantal bevlogen (sociaal) ondernemers en beleidsmakers – zie de website voor het programma en de sprekers (www.socialimpactdaynoord.nl).

 

 

Gerelateerd
Social Impact Day Noord: hét evenement over sociaal ondernemen
Social Impact Day Noord: hét evenement over sociaal ondernemen