29 APRIL 2015

Studenten Ondernemersacademie bezoeken BeepRoger

BeepRoger aan de Aarhusweg was gisteren gastheer van een groep studenten van de Ondernemersacademie Groningen. John Sportel, een van de eigenaren van de ontwikkelaar van apps en websites, is enthousiast over het bedrijfsbezoek: “Je kunt merken dat ze zelf investeren in hun ondernemerschap, het zijn heel gemotiveerde mensen. Het is leuk om hun ideeën te horen en sommige zijn ook al bezig met hun eigen bedrijf. En dan is het goed dat ze praten met mensen met ervaring als ondernemer, horen waar kansen en valkuilen zijn, maar ook om een kijkje in de keuken te nemen van een bedrijf.”

Doel van het bedrijfsbezoek aan BeepRoger was met name om te horen hoe je als bedrijf klanten aan je bindt en wat het belang van netwerken is. Sportel: “Ik heb ze eerst kort wat verteld over onze geschiedenis, wat we doen en hoe we het doen. Hoe je relaties onderhoudt bijvoorbeeld door klanten regelmatig te bezoeken, maar ook over sales, het verwerven van nieuwe klanten. Ik heb ze ook uitgelegd wat voor mij als ondernemer de meerwaarde van netwerken is, dat het belangrijk is om je netwerk goed te onderhouden en dat je vooral ook anderen wat moet gunnen. Ondernemen is ook geven, met elkaar handel maken. En ik heb ze natuurlijk verteld hoe leuk ons werk is, dat we hier hele mooie producten maken. Ik heb stellig de indruk dat die boodschap overgekomen is, de studenten waren heel geïnteresseerd. Ik heb er echt een positief gevoel bij.” Het bezoek levert BeepRoger nog een leuk extraatje op: één van de studenten heeft een bedrijfje in smoothies en heeft beloofd binnenkort de medewerkers van BeepRoger te trakteren.

Ondernemers die ook hun bedrijf willen laten zien aan studenten van de Ondernemersacademie kunnen voor meer informatie terecht op www.ondernemersacademiegroningen.nl

Gerelateerd
Studenten Ondernemersacademie bezoeken BeepRoger
Studenten Ondernemersacademie bezoeken BeepRoger