Economie

26 JUNI 2014

Studenten strijden om eerste plek in BusinessMatch Groningen

Op donderdag 03 juli vindt in Kaap Hoorn de finale van BusinessMatch Groningen plaats. Drie studenten van de minor ondernemerschap van de HanzeHogeschool Groningen zullen hier strijden om de student ondernemersprijs.

BusinessMatch Groningen organiseert al meerdere jaren de BusinessMatch competitie. In deze wedstrijd krijgen de studenten van de Minor BusinessClass ondernemerschap van de HanzeHogeschool de kans om zich met hun bedrijfsconcept te bewijzen tegenover een vakjury.
 

Na het doorlopen van drie juryrondes zijn er drie finalisten overgebleven.  Het gaat om Melvin Rijpkema met Rype Recycle, Jessica Snijder met INNOstal het Equine Emergency System en Wouter Wagenveld met PGB Zorg Jan.

 

De finalisten zullen door het houden van een presentatie de jury en het publiek proberen te overtuigen van hun businessplan. De finale is bij te wonen na aanmelding op de website www.business-match.org.

 

BusinessMatch Groningen is een stichting die zich inzet om ondernemerschap onder studenten te bevorderen. Dit doet BusinessMatch Groningen door middel van het organiseren van competities, gastcolleges en studentbegeleiding.

 

Gerelateerd Economie
Studenten strijden om eerste plek in BusinessMatch Groningen
Studenten strijden om eerste plek in BusinessMatch Groningen