30 APRIL 2015

Supergroot shirt FC Groningen ontrold op Grote Markt

Aan de gevel van V & D op de Grote Markt is zojuist een enorm shirt van FC Groningen, van 24 vierkante meter, ontrold.

Volgens Eric Bos, directeur van V&D, blijft het shirt daar hangen tot zaterdagmorgen. Daarna gaat het naar de Euroborg en wordt het gebruikt bij het uitzwaaien van de spelers. Vervolgens gaat het reuzenshirt mee naar de finale in Rotterdam.

 

‘Wij zijn ontzettend blij met de samenwerking met FC Groningen. Die heeft ook geleid tot de komst van een fanshop in V&D. Die komt in de kelder, en zal eind mei open gaan, wanneer de nieuwe shirts voor FC Groningen klaar zijn’, aldus Bos.

 

V&D in Groningen is de eerste vestiging van het warenhuis dat de banden met de eigen regio, en de eigen bevolking, zo nadrukkelijk aanhaalt. ‘Door het enorme shirt uit te rollen op de gevel willen we de verbinding met de Groninger bevolking tot uitdrukking brengen’, aldus Eric Bos.

 

Volgens hem is dit een duidelijk voorbeeld van een nieuwe manier van werken bij V&D. ‘Wij in Groningen hebben altijd geijverd voor meer vrijheid. Die hebben we gekregen. En met veel succes, want er blijkt enorme belangstelling te zijn voor de Fanshop van FC Groningen. Toen we dat aankondigden via Facebook werd dat bericht 18.000 keer gedeeld! Ik denk dat zowel FC Groningen, als V&D op de goede weg zijn met dit soort initiatieven!’, aldus Eric Bos.

Gerelateerd
Supergroot shirt FC Groningen ontrold op Grote Markt
Supergroot shirt FC Groningen ontrold op Grote Markt