Economie

24 JUNI 2014

TKP Groningen zoekt 120 nieuwe medewerkers

TKP Pensioen in Groningen is op zoek naar maar liefst 120 nieuwe medewerkers. TKP groeit daarmee naar 570 personeelsleden.

TKP ondersteunt bijna dertig pensioenfondsen en zorgt zo voor de pensioenadministratie van zo’n 1,7 miljoen Nederlanders. Omdat TKP er nieuwe klanten bij heeft gekregen en ook de dienstverlening wordt uitgebreid heeft TKP meer medewerkers nodig. Het gaat vooral om medewerkers op het gebied van Back Office, Front Office, ICT, en Data-specialisten.

De gemeente Groningen heeft verheugd gereageerd op het goede nieuws van de banengroei en alle medewerking toegezegd. "Deze 120 nieuwe arbeidsplaatsen van TKP Pensioen onderstrepen de uitstraling van Groningen als belangrijke Nederlandse ICT- en kennisstad", aldus wethouder Joost van Keulen. "Als City of Talent met een bruisende, internationale sfeer houdt de stad veel aantrekkingskracht op kennis-intensieve bedrijven die we van onze kant vanzelfsprekend optimaal faciliteren." De gemeente heeft mede daarom de gemeente de officiële ‘Er gaat niets boven Groningen’ bus beschikbaar gesteld voor de start van een wervingscampagne voor het nieuwe personeel.

Als onderdeel wervingscampagne organiseert TKP op 25 juni een bustocht door Groningen. De officiële start van de bustocht vindt om 13.30 uur plaats op de Grote Markt en wordt verricht door wethouder Joost van Keulen. Daarna trekt de bus door de stad, waarbij bij onder andere het Academiegebouw en Euroborg een stop wordt gemaakt. De laatste bushalte is bij de rode toren van TKP zelf.

Gerelateerd Economie
TKP Groningen zoekt 120 nieuwe medewerkers
TKP Groningen zoekt 120 nieuwe medewerkers