Innovatie

15 SEPTEMBER 2014

Topsprekers tijdens EBF Congres in MartiniPlaza

De Economische en Bedrijfskundige Faculteitsvereniging (EBF) organiseert op 3 oktober voor de zesde keer hun jaarlijkse congres. De vereniging wist een aantal topsprekers te strikken. Het thema van het congres, dat plaatsvindt in MartiniPlaza, is ‘Face the Future: Pioneer, Adapt or Retain’. Diverse sprekers uit wetenschap en praktijk geven deze dag inspirerende lezingen op het gebied van technologie, ethiek, onderscheidend vermogen en innovatie.

Onder hen zijn Guy Wollaert, Vice President en CTO van Coca Cola World. Hij spreekt over zijn“The 2020 Vision”. Ook strikte de EBF Federico Pistono. Deze futurist, visionair en auteur heeft een lezing met als titel: “Robots Will Steal Your Job But That’s OK”. Ook Farid Tabarki, Trendwatcher of the Year, zal spreken.

Naast deze plenaire lezingen is er exclusief voor bedrijfsdeelnemers, alumni van de Rijksuniversiteit Groningen en relaties van VBGW een programma opgezet met twee extra lezingen en drie workshops of een masterclass. Meer informatie over die lezingen en workshops is te vinden op de site van de VBGW.

Het volledige en meest actuele programma is hier te vinden. Op dit website kunt u zich ook inschrijven. Leden van de VBGW en de VBNO kunnen het betreffende hokje aanvinken en betalen dan niet 159 maar 129 euro.

Gerelateerd Innovatie Bedrijvenvereniging WEST
Topsprekers tijdens EBF Congres in MartiniPlaza
Topsprekers tijdens EBF Congres in MartiniPlaza