Innovatie

10 APRIL 2015

TransFuture Festival op 18 en 19 juni: energietransitie zien en beleven

Op donderdag 18 en vrijdag 19 juni 2015 vindt op EnTranCe, de proeftuin voor duurzame energie op Zernike Campus Groningen, de eerste editie van het TransFuture Festival plaats. EnTranCe en Stichting Energy Valley bieden ondernemers gratis de gelegenheid om tijdens dit festival het publiek (bedrijven en particulieren) met uw bedrijf of product kennis te laten maken. Denk bijvoorbeeld aan een demonstratie of een proefopstelling. Of aan de mogelijkheid om producten en diensten te tonen met films en workshops. U kunt tijdens het evenement andere bedrijven en geïnteresseerden in de energietransitie ontmoeten. Dat biedt kansen voor interessante samenwerkingen.

Tijdens het TransFuture Festival laten EnTranCe en Energy Valley samen met bedrijven, kennisinstellingen, overheden en een groot geïnteresseerd publiek de laatste ontwikkelingen en innovaties zien op het gebied van energietransitie in de regio. Inzet van het festival is om een spectaculaire beleving te creëren op het gebied van duurzame energie en energietransitie in de toekomst. Het TransFuture Festival is een nieuwe mogelijkheid om energietransitie, uw onderneming en de betrokkenheid van het publiek daarbij een stap verder te brengen.

Het programma:

  • 18 juni 2015    Business-to-business dag
  • 19 juni 2015    Kennis- en onderwijsdag


Hebt u interesse in deelname aan het TransFuture Festival? U kunt zich aanmelden via http://www.energyvalley.nl/aanmelden-transfuture-festival en dan neemt de organisatie contact met u op.

Meer informatie over het festival vindt u op de website van EnTranCe: http://en-tran-ce.org/transfuture-festival-2015/

 

Gerelateerd Innovatie
TransFuture Festival op 18 en 19 juni: energietransitie zien en beleven
TransFuture Festival op 18 en 19 juni: energietransitie zien en beleven