Innovatie

11 SEPTEMBER 2017

Travelbags nieuw in Brugstraat

Groningen krijgt er opnieuw een speciaalzaak bij: een tassenwinkel deze keer. Het betreft een vestiging van het bedrijf Travelbags dat medio oktober in Groningen haar derde fysieke winkel opent. In het pand  waar schoenenwinkel Dimagini was gevestigd aan de Brugstraat in Groningen wordt de winkel geopend. Inmiddels is Travelbags uitgegroeid tot de grootste online koffers-  en​ ​tassen​ ​specialist​ ​van​ ​Nederland​ ​en​ ​België. 

Travelbags is de specialist op het gebied van koffers en tassen en biedt producten aan van de bekende merken zoals Samsonite, Eastpak, The North face, Cowboysbag, Guess, Castelijn & Beerens, en Michael Kors.

Gerjan Horstra, mede-eigenaar van Travelbags, is trots om binnenkort een winkel in Groningen te openen. “We willen actiever worden in de fysieke markt, online en offline met elkaar verbinden met als nieuwe naam Onlife.  Het noorden van Nederland is een strategische plek om dit te gaan introduceren en om ons assortiment zowel online als offline aan te kunnen aanbieden. Daarnaast geloven wij in de unieke samenwerking met Doppio Espresso, dit concept willen wij graag voortzetten.”

Travelbags beschikt over twee fysieke winkels in Hardenberg en Zwolle, waar nu dus Groningen aan toegevoegd wordt. In de winkel is een uitgebreide collectie koffers, schooltassen, damestassen, business tassen en accessoires verkrijgbaar. Wat de precieze datum van de opening aan de Brugstraat is, is nog niet bekend. De opening zal in ieder geval medio oktober plaats moeten gaan vinden.

 

Gerelateerd Innovatie GCC
Travelbags nieuw in Brugstraat
Travelbags nieuw in Brugstraat