16 JUNI 2017

Swingin’ Groningen: vanavond en morgen volop muziek in binnenstad

Muziekliefhebbers en liefhebbers van gezelligheid kunnen vanavond hun hart hélemaal ophalen in de binnenstad. De hele avond is er Swingin’ Groningen. En wie vanavond al iets anders heeft: ook morgenmiddag en morgenavond valt er volop van muziek te genieten! Op vier podia, in hartje binnenstad.

Want sinds gisteravond is de 23e editie plaats van Swingin’ Groningen in volle gang. Het publiek wordt getrakteerd op crossover van muziek zoals funk, soul en groove en andere muziekstromen uit de jazz. Ga snel kijken bij het programmaoverzicht (vrijdag & zaterdag) en de verschillende timetables (vrijdag & zaterdag)

Traditiegetrouw is er op vrijdag (vanavond) - en zaterdagavond een avondvullend programma. Dit jaar met live muziek vanaf 4 podia: het Waagplein, het Broerplein, de Ellebogen en het Zuiderdiep. Op het programma staan zowel bekende artiesten als aanstormend talent.

Onder de noemer ‘Talent Stage’ is op de verschillende podia een groot aantal talenten te zien en te horen. Swingin’ Groningen haalt graag talentvolle bands voor het eerst naar Nederland en geeft graag het laatste zetje om door te breken in de muziekindustrie.

Het samengestelde programma is uniek, dit vind je nergens in Nederland en daarbuiten.

Ook de gehele zaterdagmiddag staat volledig in het teken van de muziek. Met de Local Pre Round en uiteraard ontbreekt StadsKabaal niet.

Gerelateerd
Swingin’ Groningen: vanavond en morgen volop muziek in binnenstad
Swingin’ Groningen: vanavond en morgen volop muziek in binnenstad