Campus Groningen

07 NOVEMBER 2019

Vanmiddag, 7 november Campus Café bij Gezondheidsstudies en Verpleegkunde

Campus Groningen nodigt alle belangstellenden van harte uit voor het Campus Café op de Healthy Ageing Campus om 16.00 uur vanmiddag. In het vernieuwde Wiebenga van de Hanzehogeschool krijg je een kijkje achter de schermen van het moderne verpleegkunde-onderwijs. Aan de Petrus Driessenstraat vlakbij het Bernoulliplein zijn de Academie voor Gezondheidsstudies en de Academie voor Verpleegkunde gehuisvest, in het pand waar vroeger de HTS onderdak had.

Het Campus Café wordt twee maal per jaar georganiseerd door het Campusmanagement, zowel op Zernike Campus als op de Healthy Ageing Campus, voor alle mensen die op de campus werken, studeren of er op een andere manier bij betrokken zijn. Je treft hier je partners uit de kennisinstellingen, het bedrijfsleven en het campusmanagement.

De focus van dit Café ligt bij een onmisbaar onderdeel van de zorg: verpleegkunde en de innovaties in dit veld. Je brengt een bezoek aan het nieuwe skillslab waar onderwijs wordt gegeven aan de hand van HAL-simulatiepoppen. Een docent Verpleegkunde vertelt hoe de lessen Critical Care eruitzien. Ook kun je zelf ervaren wat de mogelijkheden in dit skillslab zijn.

Het programma begint om 16.00 uur. Zie voor alle informatie en aanmelden campus.groningen.nl

Gerelateerd Campus Groningen
Vanmiddag, 7 november Campus Café bij Gezondheidsstudies en Verpleegkunde
Vanmiddag, 7 november Campus Café bij Gezondheidsstudies en Verpleegkunde