Economie

20 FEBRUARI 2015

Veel belangstelling voor Kredietunie tijdens informatiebijeenkomst

Zo’n veertig investeerders, ondernemers en andere belangstellenden hebben gisteravond een bijeenkomst bijgewoond in de Euroborg waarin details uit de doeken zijn gedaan over Kredietunie Groningen. Zowel de mogelijkheden om te investeren, als de mogelijkheden om op basis van een goed plan gebruik te maken van de kredietmogelijkheden werden belicht. Het initiatief van, voor en door ondernemers in Groningen is eind vorig jaar opgericht en heeft inmiddels breed vertrouwen van ondernemers, investeerders en overheden.

De Kredietunie Groningen kan steeds meer rekenen op belangstelling van ondernemers. Onlangs bezochten zo’n veertig investeerders, ondernemers en andere een bijeenkomst in de Euroborg waarin details uit de doeken zijn gedaan over Kredietunie.

Met lede ogen ziet een aantal (oud-)ondernemers de economische groei van het MKB in de regio Groningen haperen. Een ontwikkeling, die ook nog eens negatief wordt beïnvloed door het opdrogen van kredietverlening door banken. De belangrijkste economische motor in de regio -het MKB- stokt hierdoor. Hoogste tijd om daar wat aan te doen, vindt de Kredietunie.

De initiatiefnemers vertegenwoordigen een bron van kennis, ervaring en kapitaal. Kredietunie Groningen wil aanwezig kapitaal van ondernemers, investeerders en particulieren samenbrengen en beschikbaar stellen aan ondernemers in en rond de stad Groningen. De missie van Kredietunie Groningen is het stimuleren van de economische activiteit en het bevorderen van de werkgelegenheid in en om de stad. Uniek is dat er naast het beschikbaar stellen van kredieten ook een beroep kan worden gedaan op de kennis en ervaring van de ondernemers onderling.

Informatie voor zowel investeerders als kredietaanvragers: www.kredietuniegroningen.nl.

Gerelateerd Economie
Veel belangstelling voor Kredietunie tijdens informatiebijeenkomst
Veel belangstelling voor Kredietunie tijdens informatiebijeenkomst