13 MEI 2016

Vijf slimme ondernemende Groningse studenten met listige uitvinden in finale

De finalisten van de ‘Anner Award 2016’ zijn bekend. Zij hebben de jury weten te overtuigen van hun bedrijf(sidee) en staan op 24 mei in de finale voor groot publiek op het podium in strijd om de hoofdprijs van € 5000,-! Wie wordt de beste studentondernemer van het Noorden?

De finalisten zijn Mr Chadd, AgriFly, Sharp & Shave, Klippa en KeepTotal.

Mr. Chadd biedt als eerste ter wereld on demand hulp aan leerlingen van het voortgezet onderwijs, het MBO en het HBO via een app door middel van chat, foto's en spraakberichten.


 Door Klippa ben je nooit meer een bonnetje kwijt!

Agrifly maakt precisielandbouw toegankelijk. “Wij vliegen met drones over gewassen, brengen het perceel in kaart en halen het maximale uit elke plant om zo de voedselproductie te verduurzamen”. KeepTotal legt de lat hoog! “Van elke keeper is een betere keeper te maken”


Dit doet KeepTotal doormiddel van het keepersplatform. Een combinatie van ambitieuze, gepassioneerde en kennisrijke mensen met een hart voor het keepersvak. De Sharp & Shave verwijdert vuilresten van het scheermes zodat er pijnloos met glad resultaat geschoren kan blijven worden. Zonder het scheermes te vervangen.

Benieuwd naar de verhalen en ambities van deze finalisten? Laat je inspireren door deze jonge ondernemers tijdens de finale! Deze vindt plaats op 24 mei in de Oude Drukfabriek van Dagblad van het Noorden, Lübeckweg 2 te Groningen. Inloop is vanaf 19.00 uur en om 19.30 begint het programma!

Aanmelden voor de finale of meer weten over de Anner Award? Ga dan naar www.anneraward.nl.

Gerelateerd
Vijf slimme ondernemende Groningse studenten met listige uitvinden in finale
Vijf slimme ondernemende Groningse studenten met listige uitvinden in finale