Bereikbaarheid

10 APRIL 2015

Voorlichtingsbijeenkomst Groningen Bereikbaar voor ondernemers Helpman en De Wijert

Op 28 april organiseren het Servicepunt Detailhandel en de ondernemersvereniging VBGW een voorlichtingsbijeenkomst over Groningen Bereikbaar en de aanpak Ring Zuid voor ondernemers in Helpman en De Wijert. De bijeenkomst is in het buurtcentrum MFC de Wijert / Helpman, P.C. Hooftlaan 1. Vanaf 18.00 uur is er een inloop met soep en broodjes en de eerste presentatie begint om 18.30 uur. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@spd-groningen.nl onder vermelding van naam, bedrijf en aantal personen.

Groningen gaat op de schop, om ook in de toekomst bereikbaar te blijven en de economie te versterken. Voor omwonenden en ondernemers hebben de werkzaamheden uiteenlopende gevolgen. In een voorlichting door Groningen Bereikbaar en aanpak Ring Zuid worden de plannen en werkzaamheden uitgelegd en komen de gevolgen voor u als ondernemer aan bod. Uiteraard is er ook gelegenheid om vragen te stellen. Heeft u specifieke vragen die u graag beantwoord wil zien, dan kunt u deze ook vooraf mailen, zodat deze vragen kunnen worden meegenomen in de voorbereiding.

Opzet avond:

  • 18:00 - 18:30 Inloop met soep en broodjes
  • 18:30 - 18:45 Inleiding door Klaas Holtman (Voorzitter VBGW en Fondsmanager)
  • 18:45 - 19:30 Voorlichting aanpak Ring Zuid door Luuk Hajema
  • 19:30 - 20:15 Voorlichting Groningen Bereikbaar door Thomas Faber


Beide voorlichters kunnen u alles vertellen over de momenteel uitgewerkte zaken. Het is daarom belangrijk om erbij te zeggen dat de uitvoering in grote lijnen vast staat, maar totdat er een aannemer gekozen is, zal er nog geen duidelijkheid over de tijden van uitvoering zijn.

 

Gerelateerd Bereikbaarheid Bedrijvenvereniging WEST
Voorlichtingsbijeenkomst Groningen Bereikbaar voor ondernemers Helpman en De Wijert
Voorlichtingsbijeenkomst Groningen Bereikbaar voor ondernemers Helpman en De Wijert