Campus Groningen

16 JULI 2019

Voorproefje van compleet nieuwe route van de Campus Trail door ruim 20 gebouwen op 20 september

De Campus Trail op 20 september, het hardloopevent dwars door bedrijven, onderwijsfaciliteiten en laboratoria op de Zernike Campus, heeft dit jaar een compleet nieuwe route. De teaser geeft alvast een indruk van dit bijzondere evenement, dat dit jaar start en finish heeft in het fonkelnieuwe Avebe Innovatiecentrum.

Naast de start- en finishlocatie in het nieuwe Avebe Innovatiecentrum zijn er meer dan 20 gebouwen die zich aan de route van de Campus Trail hebben toegevoegd. Komende weken worden de locaties bekend gemaakt via de online kanalen van Campus Groningen. Maar voor wie echt niet meer kan wachten is een voorproefje van het parcours te bekijken in de teaser op YouTube.

Brasserie Zernike
Een van de locaties die de deelnemers onderweg doorlopen, is Brasserie Zernike. “Zodra de datum voor de Campus Trail in 2019 bekend werd, hebben wij contact gezocht om Brasserie Zernike ook aan te melden als locatie om doorheen te lopen. Het is een prachtig evenement om de campusbewoners en omwonenden letterlijk een kijkje bij ons in de keuken te geven. En natuurlijk zullen we de deelnemers trakteren op een frisse versnapering, zodat ze daarna met nieuwe energie de Campus Trail kunnen voltooien”, zegt Brigitte Hofstee, eigenaar van Brasserie Zernike.

Inschrijven
Op 20 september staan deelnemers vanaf 15.30 uur aan de start bij het Avebe Innovatiecentrum op de Zernike Campus. Inschrijven kan via de website van Campus Groningen. De startbewijzen kosten €14,50 per persoon. Ben je student? Vul dan je studentnummer in en ontvang €5-, korting. Samen starten met een (bedrijven)team? Dat is ook mogelijk! Neem dan contact op met Amber van der Schaaf via amber@campusgroningen.nl

De initiatiefnemers en sponsoren van de Campus Trail 2019 zijn Campus Groningen, Avebe, Lode Holding, Rijksuniversiteit Groningen, Hanzehogeschool, ACLO en Bedrijvenvereniging WEST.

Gerelateerd Campus Groningen
Voorproefje van compleet nieuwe route van de Campus Trail door ruim 20 gebouwen op 20 september
Voorproefje van compleet nieuwe route van de Campus Trail door ruim 20 gebouwen op 20 september