16 SEPTEMBER 2014

Voorzitter GCC treedt af

Bert-Jan Hakvoort is per direct gestopt als voorzitter van de Groningen City Club (GCC). Hij geeft aan dat hij zijn voorzitterschap en taken als citymanager niet langer kan combineren met zijn dagelijkse werkzaamheden.

Hakvoort timmert sinds ruim een jaar flink aan de weg met zijn eigen bedrijf GT Holding. De werkzaamheden hiervoor vragen steeds meer tijd. “Daardoor wordt het voor mij onmogelijk voldoende tijd te besteden aan de Groningen City Club”, aldus Hakvoort. “GCC is een ondernemersvereniging in een stad waar veel gebeurt. Daar moet je de volle aandacht bij hebben.”

“Als dat niet meer lukt, in dit geval door de prettige omstandigheid dat het erg goed gaat met mijn eigen bedrijf, moet je conclusies trekken. In goed overleg met het bestuur heb ik besloten om per 15 september zowel mijn functie als voorzitter als die van city manager neer te leggen. Ik heb met veel plezier met het bestuur van GCC de belangen van de binnenstadsondernemers behartigd. We hebben veel bereikt met een club vol goede mensen en hardwerkende ondernemers.”

Bert-Jan Hakvoort trad in 2007 aan als voorzitter. Over zijn opvolging is nog niets bekend. Dit zal overlegd worden met bestuur en leden van de Groningen City Club. Voorlopig worden zijn taken overgenomen door vicevoorzitter Eric Bos.

Gerelateerd
Voorzitter GCC treedt af
Voorzitter GCC treedt af