Campus Groningen

06 DECEMBER 2018

Wadapartja Campus in tweede aflevering Campus TV op OOG

Het leven op de Campus Groningen draait uiteraard om meer dan honger naar kennis alleen. In de tweede aflevering van Campus TV op OOG staat deze keer daarom Wadapartja centraal, het aparte horeca-concept gevestigd in de Van Doorenveste. Een gezellige ontmoetingsplek waar je terecht kunt voor ontbijt, lunch, koffie al dan niet to-go en thee, maar ook voor de lampen, de stoel waar je op zit of het bestek waar je mee eet.

Wadapartja biedt een ruime keus aan eten en drinken, van vlees en vegetarisch tot veganistisch, met vooral lokale producten. Daarnaast verzorgt Wadapartja ook catering, bij mensen thuis of op kantoor. “Kleinschalig, geen hele grote groepen, maar wel met bijzonder mooie producten. We kunnen onze eigen kok meenemen en ook zorgen voor de bediening, maar alle andere varianten zijn in overleg met de klant natuurlijk mogelijk”, aldus mede-eigenaar Margreet Mette.

Slim in Stad: elke woensdag op OOGTV
In deze eerste serie onder de naam ‘Slim in Stad’ doorkruist Suzan de Grijs, studente van de Hanzehogeschool, de komende maanden Campus Groningen en laat ze zien wat er allemaal gebeurt bij de circa 200 bedrijven die samen met de Rijksuniversiteit, de Hanzehogeschool en het UMCG het bruisende leven op de Campus vormen.

Slim in Stad wordt online uitgezonden en is bovendien elke woensdag vanaf half 6 op OOG TV te zien.

Suggesties of ideeën voor Slim in Stad? Stuur die dan naar info@oogtv.nl

Gerelateerd Campus Groningen
Wadapartja Campus in tweede aflevering Campus TV op OOG
Wadapartja Campus in tweede aflevering Campus TV op OOG