22 JULI 2014

Welke Groningse bedrijven willen gratis duurzaam vervoer testen?

Welke Groningse ondernemers of bedrijven willen in de periode van 10 september tot en met 10 oktober een gratis test doen met duurzame vormen van vervoer voor hun medewerkers? Zij kunnen zich tot 6 augustus aanmelden voor een zogenaamd “Low Car Diet”. Voor de deelnemers is er op 17 september ook nog een grootschalig en gezellig ontbijt.

Het Low Car Diet gaat op 10 september van start en biedt medewerkers en managers de mogelijkheid om een maand lang, t/m 10 oktober, gratis verschillende vormen van vervoer en flexwerkopties te ervaren, en te ontdekken dat reizen met o.a. de fiets, deelauto en trein goedkoper, meer ontspannen, schoner en gezonder is.

 

Dit Low Car Diet is een landelijk initiatief van duurzaamheidsorganisatie Urgenda, dat al twee keer is gehouden en waar Ga slimmer reizen & werken in de regio Groningen-Assen zich bij aansluit.

 

In de regio Groningen – Assen kan men gedurende de actie Low Car Diet een maand lang anders reizen dan met de eigen auto.  Zo kan men dus een e-bike, de P+R bus, GreenWheels of ander vervoermiddel proberen. Per bedrijf krijgen 1 directeur en 10 medewerkers een mobiliteitskaart waarmee 30 dagen gratis duurzame kilometers gemaakt kunnen worden.

 

Op 17 september is er in de regio Groningen-Assen tevens  een ontbijt voor alle deelnemers uit onze regio. Zo kun je in contact komen met de andere deelnemers en ervaringen uitwisselen.

 

Aanmelden kan tot 6 augustus!

 

Meer informatie over deze actie: http://www.gaslimmerreizen.nu/

Gerelateerd
Welke Groningse bedrijven willen gratis duurzaam vervoer testen?
Welke Groningse bedrijven willen gratis duurzaam vervoer testen?