26 MEI 2015

Wethouder Joost van Keulen opent “StadOogst” – hulp voor Groningse ondernemers

Wethouder Joost van Keulen (VVD) van economische zaken opent dinsdag 9 juni een bijeenkomst van StadOogst, Het project StadOogst biedt ondernemers de helpende hand met hun financiën, marketing en netwerk. De ondersteuning is maatwerk en oplossingsgericht.

 

StadOogst is een initiatief van Klaar Zegers en Henriëtte Veenstra. Zij melden:

‘StadOogst is nu enkele maanden onderweg. Wij vinden het daarom de hoogste tijd om onze ervaringen met anderen te delen. En hoe kan dat nou beter dan tijdens een informatieve en gezellige bijeenkomst waar we onze relaties en deelnemers van StadOogst bij elkaar brengen? Zo kunnen er mooie samenwerkingen ontstaan, doordat we met z'n allen op een leuke manier kennis en waardevolle informatie delen.’

‘De ondersteuning die we bieden is maatwerk en oplossingsgericht. Samen met de ondernemer kijken wij naar hoe het anders of beter kan. En dat allemaal met als doelstelling om de passie voor de zaak weer terug te krijgen. Zodat de focus weer kan op waar het ooit om begonnen was: doen waar de ondernemer goed is in.'

'Wij zijn trots te kunnen melden dat Joost van Keulen de opening van deze bijeenkomst zal verzorgen. Van Keulen is wethouder Economische Zaken van onze mooie stad Groningen en één van de grote ambassadeurs van StadOogst. Hij krijgt tevens de eerste slinger uitgereikt.

Na de opening van Joost van Keulen wordt er een inleiding gegeven in wat StadOogst nou precies doet en waar het voor staat. Daarna is het tijd voor echte actie en testen we bij de aanwezigen hun kennis over ondernemers en de problematiek, aangevuld met een borrel en lekkere hapjes.”

Belangstellenden zijn welkom bij deze bijeenkomst op 9 juni vanaf 15.00 uur bij Seats2Meet050, Eemsgolaan 9 te Groningen.

Gerelateerd
Wethouder Joost van Keulen opent “StadOogst” – hulp voor Groningse ondernemers
Wethouder Joost van Keulen opent “StadOogst” – hulp voor Groningse ondernemers