14 NOVEMBER 2014

Wil jij ondernemen of ben je ondernemer?

Tijdens het Groningse inspiratiefestival Let’s Gro zijn er op vrijdag 21 en zaterdag 22 november meerdere activiteiten die zich richten op ondernemers en mensen die graag willen ondernemen. Bezoek één van deze activiteiten en help jezelf en je onderneming een stap verder!

De activiteiten zijn gericht op verschillende fases waar je als ondernemer in kan zitten: van enkel een idee om te willen ondernemen, maar niet te weten hoe; tot aan het verbeteren van je bestaande onderneming of om een stap verder te komen. Afhankelijk van de fase waarin je zit, kun je de volgende activiteiten tijdens Let’s Gro bezoeken:

Jouw passie en talent omzetten in een onderneming
Op zaterdag 22 november organiseert Buro Bries #96 Ondernemen is het nieuwe werken van 13.00 – 16.00 uur in hun pand aan het Boterdiep 63. Geef je op en laat je helpen om scherp te krijgen wat jouw passie en talenten zijn en hoe je dit kunt omzetten in een onderneming! Dit op een manier waarop je jouw (maatschappelijke) missie kunt bereiken, er geld mee kunt verdienen én op een leuke en gezonde manier succes kunt hebben.

Meer info en opgave via http://www.letsgro.nl/programs/096-ondernemen-is-het-nieuwe-werken

Ben je startend ondernemer of wil je verder komen met jouw huidige onderneming
#10 Entrepreneurial city Groningen: 11 evenementen, verspreid over twee dagen, één thema: Ondernemerschap. Ben je startend ondernemer of heb je een onderneming, maar ben je overtuigd dat je nog dingen kan leren of dat je verder kan komen dan dit? Bezoek dan één van de 11 verschillende workshops waarin de vele belangrijke aspecten van ondernemen aan bod komen.

Meer info en opgave via http://www.letsgro.nl/programs/010-entrepreneurial-city

Je hebt een onderneming, maar je wilt verduurzamen
Tijdens #94 DuurSamen Ondernemen benoem je samen met andere ondernemers jouw ambitie. Een ambitie die bijdraagt aan de continuïteit van jouw bedrijf. Aan de andere ondernemers en het publiek worden vervolgens suggesties en tips gevraagd. Reflecteren en leren volgens dit ‘circle of trust’-principe kan op zowel vrijdagavond als zaterdagochtend.

Meer info en opgave via http://www.letsgro.nl/programs/094-duursamen-ondernemen

Ondernemen is trial & error: durf jij fouten te maken?
Angst om te mislukken is de grootste oorzaak dat projecten niet slagen of ondernemingen niet worden opgezet: more is lost by indecision than wrong decision. Deze houding blokkeert de geestdrift om te ondernemen en bij te kunnen dragen aan innovatie. #099 Failure lab nodigt uit om onze eigen mislukkingen en die van anderen te onderzoeken en hier van te leren. Leer ook door lezingen van deskundigen, verhalen van mensen en geniet van live muziek.

Meer info via http://www.letsgro.nl/programs/099-failure-lab

Ondernemen vereist creativiteit: een kijkje in de keuken
Tijdens Let’s Gro kan je beide dagen kennis maken met creatieve ondernemers van morgen en nu met #27 Creatief Onderweg. Op vijf verschillende locaties in en rondom het centrum stellen ondernemers hun deuren open om te laten zien wat voor moois Groningen maakt. Kijk mee, stel vragen en leer van deze Groningse creatieve ondernemers.

Meer info via http://www.letsgro.nl/programs/27-creatief-onderweg

Gerelateerd
Wil jij ondernemen of ben je ondernemer?
Wil jij ondernemen of ben je ondernemer?