Interviews

30 OKTOBER 2018

Winfryd de Haan, oprichter De Haan Advocaten & Notarissen, stopt

 Winfryd de Haan, oprichter van De Haan Advocaten & Notarissen en algemeen directeur, gaat op 1 januari 2019 met pensioen.  Serge Evers wordt zijn opvolger als directeur. Per 1 januari 2019 treedt hij als directeur toe tot de Raad van Bestuur, waarvan Hans Silvius de voorzitter is. De Haan Advocaten & Notarissen is de grootste juridische dienstverlener van Noord-Nederland. 

Evers is sinds 2011 directeur bij Uitvaartverzekeraar Yarden, waar hij voorheen de functie van Commercieel Manager bekleedde. Eerder werkte hij voor bedrijven in de financiële en verzekeringssector, waaronder Unigarant en Aegon. Afgelopen week kondigde Evers zijn vertrek bij Yarden aan.

Als nieuwe directeur gaat Evers samen met de Raad van Bestuur leidinggeven aan De Haan Advocaten & Notarissen. Verdergaande professionalisering van de organisatie en het streven naar maximale klanttevredenheid zijn belangrijke pijlers.

Evers kijkt uit naar de periode vanaf 1 januari 2019. “We willen bekend staan om de hoge klanttevredenheid en onze uitstekende dienstverlening. Dat vind ik een geweldige ambitie”. Hans Silvius is zeer te spreken over de nieuwe directeur: “We zochten een ervaren directeur met capaciteiten in ondernemerschap en management. Serge Evers beschikt aantoonbaar over deze kwaliteiten.” 

De Haan Advocaten & Notarissen ontwikkelde zich de afgelopen vier decennia tot een regionaal full service kantoor met vestigingen in Groningen, Leeuwarden, Zwolle en Schiphol. Bij het kantoor zijn 150 mensen werkzaam, waaronder 95 juridische specialisten. De afgelopen periode zette het bedrijf een nieuwe koers voor de toekomst uit. Het kantoor richt zich de laatste jaren meer en meer op gespecialiseerde dienstverlening aan instellingen en ondernemers. Winfryd de Haan, oprichter van het kantoor en algemeen directeur, gaat op 1 januari 2019 met pensioen.

 

Serge Evers
Serge Evers
Gerelateerd Interviews Bedrijvenvereniging Zuidoost
Winfryd de Haan, oprichter De Haan Advocaten & Notarissen, stopt
Winfryd de Haan, oprichter De Haan Advocaten & Notarissen, stopt