Economie

20 AUGUSTUS 2019

Winkelplein Selwerd: tal van activiteiten rond thema ‘Familiedag’

Zaterdag 14 september wordt het weer gezellig druk in het winkelcentrum Selwerd. Niet alleen omdat iedereen dan terug is van vakantie, maar vooral omdat er dan weer tal van activiteiten worden georganiseerd. Deze keer rond het thema ‘Familiedag’. De activiteiten vinden tussen 13.00 -17.00 uur plaats op het plein in het winkelcentrum en deelname is gratis.

Op meerdere momenten in het jaar organiseren de winkeliers van Winkelplein Selwerd activiteiten in het winkelcentrum. Omwonenden, buurtbewoners en andere geïnteresseerden worden uitgenodigd om hier aan deel te nemen. De winkeliers zetten zich op deze manier actief in om meer bedrijvigheid op het Winkelplein te creëren, de beleving tijdens het winkelen te vergroten en hun waardering naar bezoekers te uiten. Op zaterdag 14 september is een ieder daarom weer welkom bij de activiteiten tijdens de ‘ Familiedag ‘.

Activiteiten

De activiteiten die georganiseerd worden, sluiten in de meeste gevallen aan bij een bepaald thema. Voor de zomervakantie was er het ‘ Zomerfeest ‘ met o.a. ijsjes, een stormbaan en spelletjes. Deze keer wordt er een ‘Familiedag’  met als thema ‘ De boerderij’ georganiseerd.

Familiedag

Het wordt een dag met verschillende activiteiten voor het hele gezin, voor jong en oud. Kom samen als gezin, met vrienden, ooms en tantes, neefjes en nichtjes: met wie het maar gezellig vindt.


Vanaf 13.00 uur opent een echte kinderboerderij het hek van het erf en mag iedereen naar binnen om de dieren te bekijken. Aai bijvoorbeeld de alpaca, kom knuffelen met de konijntjes en schaapjes en bewonder de biggetjes.

Kinderen kunnen een spellenpaspoort afhalen om aan de spelletjes deel te nemen. Alles alle spellen gespeeld zijn, kunnen ze hun scoreformulier inleveren en krijgen ze een kleine attentie.
Natuurlijk wordt er tijdens dit feestje ook getrakteerd; er is voor iedere bezoeker een heerlijke suikerspin bij de kraam op het winkelplein te verkrijgen.

Foto Actie

Het wordt een dag om nooit te vergeten; laat een mooie foto maken door de fotograaf in zijn fotostudio op het winkelplein. Er zijn verschillende ‘ Boerderij’ achtergronden beschikbaar, waar uit gekozen kan worden. Kies voor een mooie set of ga voor wat meer humor in jouw foto. Het maken van de foto is kosteloos en iedereen krijgt een gratis afdruk als aandenken aan deze leuke middag mee naar huis.

Bedankt voor uw komst!

Tijdens deze middag worden alle bezoekers van het winkelcentrum extra in het zonnetje gezet.

De prachtige ‘ Lady Flower’ zal met haar tuinman een leuke verrassing uitdelen aan het winkelend publiek. Uiteraard is haar verschijning op hoge stelten al de moeite waard om te komen bewonderen.

Het belooft een gezellige middag vol activiteiten en gezelligheid te worden. De ondernemers hopen met vele bezoekers samen deze dag te mogen beleven en verwelkomen u graag op zaterdag 14 september aanstaande!

 

 

Gerelateerd Economie Bedrijvenvereniging WEST
Winkelplein Selwerd: tal van activiteiten rond thema ‘Familiedag’
Winkelplein Selwerd: tal van activiteiten rond thema ‘Familiedag’