13 SEPTEMBER 2018

Zaterdag 29 september: OpenStad 2018 – ook op Groothandelscentrum

Zaterdag 29 september 2018 zetten bedrijven op het Groothandelscentrum van 10:00 tot 15:00 uur de deuren open voor iedereen die geïnteresseerd is. Foodtrucks, een DJ en de Groningse rapformatie Wat Aans! zullen aanwezig zijn om er een feest van te maken! Daarnaast is er vertier voor jong en oud.

Er gaat niets boven Groningen! Ook wat het bedrijfsleven betreft. Om een inzicht te geven wat het Groningse bedrijfsleven te bieden heeft kun je voor één dag achter de schermen kijken bij de verschillende bedrijven op het Groothandelscentrum. Lang niet iedereen weet wat voor mooie ondernemingen er allemaal in de stad aanwezig zijn.

Er is plezier voor jong en oud. Tijdens deze dag organiseren meerdere bedrijven leuke activiteiten. Van het maken van een gepersonaliseerde puzzel tot het bestormen van een free-run baan. Ook is er ruimte voor een hapje en drankje voor het pand van Fotofabriek, waar ook een optreden zal plaatsvinden van de Groningse rapformatie Wat Aans!, bekend van de hit ‘Trilploat’ die gaat over de gaswinning in de provincie.

Met dit jaarlijkse evenement wordt ernaar gestreefd om de verbinding te leggen met het grote publiek, maar ook met de ondernemers, werknemers, werkgevers, bedrijvenverenigingen, gemeente, instanties en alle opleidingen in de Stad.  Ben jij al nieuwsgierig naar de bedrijven in ons mooie Groningen? Kom dan langs op zaterdag 29 september 2018 tussen 10:00 en 15:00 uur. 

Adres: GrootHandelsCentrum - Osloweg 1-107

Voor meer informatie ga naar openstad050.nl of neem contact op via info@openstad050.nl.

Gerelateerd Bedrijvenvereniging WEST Bedrijvenvereniging Zuidoost
Zaterdag 29 september: OpenStad 2018 – ook op Groothandelscentrum
Zaterdag 29 september: OpenStad 2018 – ook op Groothandelscentrum