Economie

12 DECEMBER 2018

Zwanestraat heeft vanaf donderdag unieke inpakservice in ‘inpak-huis’

De kerstman slaat New York, Parijs, Londen en Amsterdam dit jaar over en heeft de Zwanestraat tot locatie voor zijn tweede ‘inpak-huis’ verkozen.  Dat melden althans ondernemers uit de Zwanestraat. Vanaf donderdagmiddag half vijf staat er namelijk een uniek inpak-centrum in de vorm van een kunstwerk.

Het unieke kerstproject zal donderdag 13 december om 16.30 onthuld worden door Eric Bos (voorzitter van de GCC) en wethouder Joost van Keulen.

Met ideeën en wensen vanuit de straat heeft creatief en uitvoerend duo Afke Manshanden & Wouter Elzinga een enorm, opvallend kunstwerk gemaakt ‘waarmee niet alleen onze straten in de aandacht staan, maar ook Groningen als unieke en innovatieve winkelstad weer haar naam waar maakt’, zo meldt de winkeliersvereniging Zwanestraat.

Prijzen winnen
Wie in de Zwanestraat boodschappen doet kan met een bon, die men krijgt van deelnemende winkeliers, naar het grote inpakhuis gaan en daar cadeaus extra mooi in laten pakken door ingehuurde hulpjes van de Kerstman.

Daarnaast maakt men kans op een ‘spectaculaire prijs’. Maak een foto op de “selfie-stip”, post deze op Instagram, tag @DeZwanestraat, gebruik de hashtag #GrootsteCadeauVanGroningen en maak kans op deze spectaculaire prijzen.

Gerelateerd Economie GCC
Zwanestraat heeft vanaf donderdag unieke inpakservice in ‘inpak-huis’
Zwanestraat heeft vanaf donderdag unieke inpakservice in ‘inpak-huis’