jun 13

ALV VBNO

17:00 Kartracing & Bowling Kardinge

Burgemeester Peter den Oudsten is speciale gastspreker op de algemene ledenvergadering van de bedrijvenvereniging VBNO op donderdag 13 juni. VBNO-voorzitter Guus Vries: “We zijn als bestuur van de VBNO de burgemeester zeer erkentelijk dat hij onze uitnodiging heeft geaccepteerd. We kennen de burgemeester als een bestuurder met hart voor deze stad en voor ondernemend Groningen.”

De VBNO heeft voor deze ledenvergadering speciaal alle ondernemers in Ten Boer uitgenodigd. Guus Vries: “De ondernemers in Ten Boer zijn onze directe collega’s in het noordoosten, na de gemeentelijke herindeling. Ze zijn van harte welkom op onze bijeenkomst om kennis te maken met onze leden en met onze vereniging, om zich bij aan te sluiten of inspiratie op te doen voor een eigen bedrijvenvereniging.”

Niet-leden welkom op 13 juni
Het formele deel van de algemene ledenvergadering begint om 17.00 uur, bij het kartcentrum op Kardinge. Op het programma staat onder meer de voordracht van Alice Meins, franchisenemer van Albert Heijn Beijum, als bestuurslid voor de portefeuille Retail.

Het formele deel staat alleen open voor leden. Alle niet-leden zijn om 18.00 uur welkom, als burgemeester Peter den Oudsten zijn speech houdt. Na afloop is er uiteraard alle gelegenheid voor een gezellige borrel en de bekende VBNO-maaltijd.

Aanmelden erg gewenst ivm catering
In verband met de catering wel een dringend verzoek om je vooraf aan te melden via info@vbno.info

 

Gerelateerd