mei 20

BaanBorrel

16:00 Martini Hotel Ged. Zuiderdiep

Tijdens de BaanBorrel in het Martini Hotel willen Groningse horeca-ondernemers graag kennismaken met mensen die belangstelling hebben voor een baan in de horeca. Geen moeilijke cv’s of formele gesprekken, maar een informele borrel voor een eerste kennismaking. Mocht dit gesprek leiden tot een klik, dan kan de kennismaking de volgende dag, op 21 mei, voortgezet worden tijdens de Nationale Horecadag, de open dag van de horeca voor werkzoekenden.

Het werken in horeca draait om motivatie, competenties en persoonlijkheid. Dit komt niet altijd naar voren op een cv of een formeel sollicitatiegesprek. Daarom is de kern van de Baanborrel een gezellige ontmoeting, waar werkzoekenden en werkgevers op informele manier met elkaar in contact komen. De BaanBorrel is een gezamenlijk initiatief van Werk in Zicht, horecagroningen.nl, De Drie Gezusters en Martini Hotel Group. De Nationale Horecadag is een initiatief van Koninklijke Horeca Nederland (KHN). Om nog meer werkzoekenden te enthousiasmeren voor de horeca bundelen Nationale Horecadag en Baanborrel haar krachten.

Deze samenwerking levert een bijdrage aan de campagne “Word jij verliefd op de horeca?”, die Werk in Zicht eerder dit jaar startte. Op maandag 20 mei kunnen werkzoekenden in het Martini Hotel kijken of werken in de horeca iets voor ze is. De volgende dag, op dinsdag 21 mei tijdens de Nationale Horecadag, kan er de hele dag direct een kijkje achter de schermen worden genomen bij de ondernemer.

Aanmelden

Geïnteresseerde horecabedrijven kunnen zich aanmelden via groningen@khn.nl

Geïnteresseerde werkzoekenden kunnen zich aanmelden via www.werkinzicht.nl/baanborrel

 

Zie voor meer informatie www.werkinzicht.nl/baanborrel en de website van de Nationale Horecadag

Gerelateerd