feb 07
- feb 08

Beta Business Days

12:00 - 15:00 MartiniPlaza Springerfoyer

Hoe kan het Groningse bedrijfsleven profiteren van de aanwezigheid van slimme beta studenten? Mede om het Groningse bedrijfsleven in contact te brengen met de studenten van de faculteit wiskunde en natuurwetenschappen zijn er op 7 en 8 februari de unieke Beta Business Days Groningen. Groningse bedrijven kunnen zich er presenteren aan studenten.

De Beta Business Days zijn het recruitment evenement van de faculteit wiskunde en natuurwetenschappen. De Beta Business Days willen de brug slaan tussen studenten van deze faculteit en bedrijven door middel van cases, presentaties, workshops en een bedrijvenmarkt.

De studenten volgen een technische studie en specialiseren zich in natuurkunde, wiskunde, IT, logistiek, biologie en chemie. Jaarlijks schrijven 700 studenten zich in voor de Beta Business Days. De Beta Business Days wil regionale bedrijven de kans bieden om in contact te komen met deze studenten door middel van een speciaal aanbod voor op de bedrijvenmarkt in samenwerking met gemeente Groningen.

​Zie voor meer informatie www.betabusinessdays.nl

Gerelateerd