dec 14

Business Meets University

14:00 Kapteynborg Zernike Campus

In de Kapteynborg (Zernike Campus) organiseert de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Rijksuniversiteit Groningen samen met de gemeente Groningen en VNO/NCW Noord voor het Noordelijke bedrijfsleven het evenement Business Meets University. Heeft u als ondernemer, bedrijf of organisatie een vraagstuk? Of wilt u zich laten inspireren door de volgende generatie professionals?

Op 14 december bent u als MKB ondernemer van harte welkom voor een nieuwe editie van Business Meets University, deze keer gericht op Innovatie en Transformatie. Tijdens dit evenement maakt u actief kennis met relevante expertise van wetenschappers en kunt u sparren met studenten over een vraagstuk dat speelt in uw eigen organisatie. Meld u aan voor het evenement en geef aan welke workshops u wilt volgen. Toegang is gratis.

Dien een case in, uiterlijk 8 november
Naast aanwezigheid bij het event, kunt u er tevens voor kiezen vooraf een vraagstuk in te dienen, waar de studenten samen met u mee aan de slag gaan. Met de laatste kennis en een frisse blik geven zij u als ondernemer nieuwe inzichten; inzichten die kunnen leiden tot innovatie.

Wilt u bijvoorbeeld een product vernieuwen, of een nieuwe dienst ontwikkelen? Wilt u een andere doelgroep benaderen, of beter gebruik maken van (social) media? Of wilt u zich gewoon laten inspireren door de volgende generatie professionals? Dien voor 8 november uw case in, dan neemt de organisatie contact met u op.

Zie voor alle informatie over het programma en voor aanmelden www.rug.nl/feb/mkb

Gerelateerd