apr 04

BusinessWise is een initiatief waarbij zakelijk Noord-Nederland elkaar ontmoet. BusinessWise inspireert, deelt kennis, verbindt, innoveert en brengt samen. Dit mede vanuit een maatschappelijk oriëntatie. Spreker op 4 april is Marianne Zwagerman (1969), columniste, schrijfster en media-entrepreneur.

Er zijn weinig vrouwelijke dagvoorzitters die meedraaiden in de boardroom. Marianne put inspiratie uit haar ervaring als Directeur Digitale Media van de Telegraaf Media Group, een grote beursgenoteerde onderneming. Zij was onder andere verantwoordelijk voor meer dan 100 internetsites zoals Speurders.nl, GeenStijl en Relatieplanet. Verder was zij de oprichter van het Telegraaf TV Productiehuis waarmee de kennis van de Telegraaf organisatie werd gebruikt om TV programma’s te maken voor onder andere SBS, RTL, de TROS en omroep MAX.

Haar specialisaties zijn innovatie, de (publieke) omroep, kranten, journalistiek, internet en sociale media. Haar maatschappijkritische columns en publicaties verschijnen met enige regelmaat in kranten en tijdschriften. Marianne helpt bedrijven, vooral mediabedrijven, om hun toekomst vorm te geven en hun weg naar die toekomst succesvol te bepalen. Het vertalen van dominante consumententrends naar vernieuwende businessmodellen, vernieuwende inhoud, vernieuwende manieren om de consument te bereiken.

Zie voor meer informatie en tickets www.businesswise050.nl

Gerelateerd