sep 21

Op 21 september staat het derde BusinessWise college in het teken van Prinsjesdag. Maarten!, het tijdschrift van Maarten van Rossem, presenteert: “Prinsjesdag volgens Maarten” door Maarten van Rossem. Een bijzonder college waarin de historicus en Amerikadeskundige op zijn geheel eigen wijze onder meer de Miljoenennota onder de loep neemt.

BusinessWise is een college, niet voor studenten of scholieren maar voor ondernemers, managers, adviseurs, medewerkers, enzovoorts. Kortom voor zakelijk Noord Nederland. Wetenschap gericht op de praktijk. In deze XL-editie analyseert én fileert Van Rossum met zijn onderkoelde humor en verrassende feitenkennis de historische, krankzinnige en bedroevende (politieke) gebeurtenissen van het moment. En voor deze lezing rondom Prinsjesdag natuurlijk met speciale aandacht voor de Miljoenennota.

Het XL-college vindt plaats in MartiniPlaza en start om 15.00 uur met ontvangst met koffie & thee. Om 15.30 uur begint Van Rossum zijn lezing, om 17.00 uur is er een netwerkborrel.

Meer informatie en kaarten bestellen: businesswise050.nl

Gerelateerd