okt 11

Campus Café HAC

16:00 ERIBA Science Hall, A. Deusinglaan 1

Dit Campus Cafe op de Healthy Ageing Campus sluit aan bij de Healthy Ageing Week (6-14 oktober): een Gezonde Omgeving. Geniet van een hapje en een drankje en ontmoet mensen die samen met jou de Campus maken. Daarbij nodigen we je uit om 1 of 2 introducés mee te nemen. We praten je ook kort bij over alle ontwikkelingen op Campus Groningen: een ideale manier om op de hoogte te blijven. Aanmelden kan via campus.groningen.nl

Programma en locatie

16.00 uur       Inloop met koffie/drankje

16.15 uur       Welkomstwoord door Campus Groningen

16.20 uur       Introductie over ERIBA, onderzoeksinstituut naar verouderingsprocessen en gezond ouder worden

16.20 uur       Bijdrage rond thema 'Een Gezonde Omgeving', het thema van de Healthy Ageing Week

16.35 uur       Borrel en mogelijkheid tot rondleiding door ERIBA

17.30 uur       Einde programma

ERIBA Science Hall ligt aan de noordzijde van het terrein van het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) en is goed te bereiken. Met de auto kun je gebruik maken van de parkeergarage UMCG Noord. Vanaf Station Groningen neem je P+R Citybus 22 en stap je uit bij halte UMCG Noord.

Over de Healthy Ageing Week
Tal van organisaties bundelen van 6 t/m 14 oktober 2018 krachten. Wat hebben inwoners van de Noordelijke provinciën in hun omgeving nodig om gezond te leven en om in een gezonde omgeving op te groeien? Deze vraag staat centraal tijdens de Healthy Ageing Week die van 6 t/m 14 oktober wordt georganiseerd door: Healthy Ageing Northern Netherlands (HANNN), UMCG, gemeente Groningen, provincie Groningen, Rijksuniversiteit Groningen en Hanzehogeschool. Tijdens de Healthy Ageing Week wordt door de organisatie van diverse activiteiten de wetenschap op een laagdrempelige manier toegankelijk gemaakt voor een grote groep mensen.  

Over het Campus Café
Het Campus Café wordt twee maal per jaar georganiseerd door het Campusmanagement, zowel op Zernike Campus als op de Healthy Ageing Campus, voor alle mensen die op de campus werken, studeren of er op een andere manier bij betrokken zijn. Je treft hier je partners uit de kennisinstellingen, het bedrijfsleven en het campusmanagement.

Gerelateerd