nov 07

Campus Café HAC

16:00 Het Wiebenga, Petrus Driessenstraat 3

Campus Groningen nodigt alle belangstellenden van harte uit voor het Campus Café op de Healthy Ageing Campus om 16.00 uur vanmiddag. In het vernieuwde Wiebenga van de Hanzehogeschool krijg je een kijkje achter de schermen van het moderne verpleegkunde-onderwijs. Aan de Petrus Driessenstraat vlakbij het Bernoulliplein zijn de Academie voor Gezondheidsstudies en de Academie voor Verpleegkunde gehuisvest, in het pand waar vroeger de HTS onderdak had.

Het Campus Café wordt twee maal per jaar georganiseerd door het Campusmanagement, zowel op Zernike Campus als op de Healthy Ageing Campus, voor alle mensen die op de campus werken, studeren of er op een andere manier bij betrokken zijn. Je treft hier je partners uit de kennisinstellingen, het bedrijfsleven en het campusmanagement.

De focus van dit Café ligt bij een onmisbaar onderdeel van de zorg: verpleegkunde en de innovaties in dit veld. Je brengt een bezoek aan het nieuwe skillslab waar onderwijs wordt gegeven aan de hand van HAL-simulatiepoppen. Een docent Verpleegkunde vertelt hoe de lessen Critical Care eruitzien. Ook kun je zelf ervaren wat de mogelijkheden in dit skillslab zijn.

Programma

16.00 uur       Inloop met koffie/drankje

16.15 uur       Welkomstwoord door Annet de Vree, Community Manager Campus Groningen

16.20 uur       Bezoek aan het skillslab Critical Care van de opleiding Verpleegkunde van de Hanzehogeschool. Met uitleg door docenten Yana Hovhannisyan en Gertie Jonker.

16.35 uur       Borrel

17.30 uur       Einde programma

Locatie
Bij het Wiebenga van de Hanzehogeschool, Petrus Driessenstraat 3, geldt betaald parkeren. Je kunt je auto het beste parkeren in parkeergarage Circus aan de Korreweg (onder de Jumbo). Deze parkeergarage ligt op ongeveer 5 minuten loopafstand van locatie Wiebenga.

Over het Campus Café
Geniet tijdens het Café van een hapje en een drankje en ontmoet mensen die samen met jou de Campus maken. Daarbij nodigen we je uit om 1 of 2 introducés mee te nemen. We praten je ook kort bij over alle ontwikkelingen op Campus Groningen: een ideale manier om op de hoogte te blijven!

Bron: Campus Groningen

Gerelateerd