sep 20

Campus Trail

15:30 Zernike Campus

Het fonkelnieuwe Avebe Innovatiecentrum op de Zernike Campus is de start- en finishlocatie van de Campus Trail 2019 op vrijdag 20 september. Campus Groningen en partners organiseren voor het derde jaar op rij deze belevingsrun, met het parcours dwars door sportfaciliteiten, bedrijven, onderwijsfaciliteiten en laboratoria. Inschrijven kan, ook als (bedrijven)team, via campus.groningen.nl

De Campus Trail krijgt dit jaar extra kleur met een bijzondere start en finishlocatie en een compleet nieuwe route. Zo start de Campus Trail op vrijdag 20 september om 15.30 uur in het fonkelnieuwe Avebe Innovatiecentrum. “De gezondheid van de medewerkers is bij Avebe een belangrijk thema. Vitaliteit is dan ook een thema dat terug komt in de activiteiten van ons 100-jarig bestaan dit jaar. De Campus Trail is een mooi evenement om met een sportieve groet de deuren van het Avebe Innovatiecentrum open te zetten”, aldus Marieke Kanon, Communication Manager Avebe.

De initiatiefnemers en sponsoren van de Campus Trail 2019 zijn Campus Groningen, Avebe, Lode Holding, Rijksuniversiteit Groningen, Hanzehogeschool, ACLO en Bedrijvenvereniging WEST.

Johannes Wolters, directeur Lode Holding: “Bij Lode Holding geloven wij dat bewegen cruciaal is voor gezondheid, functioneren en presteren. Het parcours van de Campus Trail voert de deelnemers langs en vooral door de gebouwen en bedrijven op de Zernike Campus, waaronder dat van Lode Holding zelf. Healthy Ageing wordt op Campus Groningen omarmd en dat willen wij ook in de directe omgeving zichtbaar maken. En daarom doen wij uit volle overtuiging mee aan de Campus Trail!”

Inschrijving kan ook als (bedrijven)team!
De inschrijving is geopend! De startbewijzen kosten €14,50 per persoon. Ben je student? Vul dan je studentnummer in en ontvang €5-, korting. Samen starten met een (bedrijven)team? Dat is ook mogelijk!

Gerelateerd