jul 16

City Stage

13:00 Binnenstad

Zondag 16 juli vindt de eerste editie van City Stage plaats. City Stage is een podium voor amateurkunstenaars in de binnenstad van Groningen. Op de Grote Markt zijn er optredens te zien van Circus Santelli, musicalgroep Vals Alarm en dansschool Let’s Swing samen met de rock & roll band Gold Diggin’ Papa. In september volgt een tweede editie met een muziek- en dansprogramma.

City Stage is een initiatief van de Groningen City Club, de Klankbordgroep Amateurkunst en VRIJDAG. De initiatiefnemers vinden dat er meer amateurkunstenaars te zien en te horen moeten zijn in de binnenstad van Groningen en bieden met City Stage een podium. Iris van Dijk (VRIJDAG) : “Groningen is een City of Talent en dat talent willen wij aan de bezoekers van de binnenstad tonen. Bezoekers worden verrast met aansprekende, sprankelende optredens  op ons podium op de Grote Markt.” Naast een extra stimulans voor amateurkunstenaars zelf, zorgen de optredens ook voor extra levendigheid in de binnenstad.

Programma

Het programma start om 13.00 uur met Circus Santelli. Zij spelen de voorstelling: Pluk. Bekende karakters uit het boek  Pluk van de Petteflet komen in deze circusvoorstelling tot leven. Daarna is het de beurt aan de jonge, enthousiaste zangers van Vals Alarm Musicaltheater. Vervolgens is het tijd om te swingen. Dansschool Let’s Swing verzorgt samen met rock & rollband Gold Diggin’ Papa een spetterend optreden.

13.00 uur Circus Santelli  met voorstelling PLUK

14.00 uur Vals Alarm

14.30 uur Let’s Swing & Gold Diggin’ Papa

15.15 uur Circus Santelli  met spectaculaire luchtacts

15.45 uur Vals Alarm

16.15 uur Let’s Swing & Gold Diggin’ Papa

17.00 uur einde

 

VRIJDAG is het huis van de amateurkunst voor Groningen

Gerelateerd