mei 02

Cursus Duits op de Werkvloer

18:30 Noorderpoort Boumaboulevard 113

Groningen trekt jaarlijks anderhalf miljoen toeristen uit Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Om deze potentiële klanten in hun eigen taal te woord te kunnen staan, bieden de GCC, de VBGW en KHN de cursus "Duits op de Werkvloer" aan. Deze cursus focust zich op praktijkgericht Duits (hoe spreek ik een klant aan, hoe vertel ik over mijn producten) in plaats van op naamvallen, grammatica en werkwoordsvormen.

De cursus bestaat uit een reeks van vijf, tweewekelijks gehouden, bijeenkomsten met een groep van ongeveer 20 personen. De cursus wordt kosteloos aangeboden aan ondernemers, in Groningen, in samenwerking met het Noorderpoort. De eerste cursus begint dinsdag 2 mei en wordt twee weken later vervolgd op hetzelfde tijdstip en dezelfde locatie (de cursus vindt dus plaats op de volgende data: 2 mei / 16 mei  / 30 mei / 13 juni / 27 juni). Tijdens de cursus wordt gebruik gemaakt van verschillende lesmethodieken, waaronder rollenspellen, mystery guests en online tools.

No Show policy
De cursus is voor iedereen kosteloos bij te wonen, echter zijn er beperkte plekken beschikbaar. Om zoveel mogelijk organisatiesen daarmee personen de kans te geven de cursus bij te wonen kunnen maximaal 2 personen van dezelfde organisatie deelnemen aan de cursus. Daarbij is het belangrijk dat cursisten zich maximaal inzetten gedurende de cursus periode. Om dit enigszins te stimuleren wordt er gewerkt met een no-show policy.

Zie voor alle informatie en aanmelden: www.groningerretailacademy.nl

Gerelateerd