okt 02

EBF Conference

09:30 MartiniPlaza

De Economische en Bedrijfskundige Faculteitsvereniging (EBF) van de Rijksuniversiteit Groningen nodigt ondernemers uit om deel te nemen aan het congres van de EBF Conference op vrijdag 2 oktober. Als u aangeeft dat u zich via de Groninger Ondernemers Courant op de EBF-website aanmeldt, krijgt u 30 euro korting op de toegangskaarten.

De EBF Conference, het grootste tweedaagse studentencongres van Nederland, wordt ieder jaar bezocht door een gemengd publiek van studenten, academici, alumni en bedrijfsdeelnemers.

Het congres heeft een centraal thema dat door verschillende toonaangevende sprekers uit het bedrijfsleven wordt behandeld. Het thema van dit jaar is “The Infinite Network, make every connection matter”. Bedrijven, mensen en apparaten zijn allemaal met elkaar verbonden in een digitaal netwerk. Welke kansen en uitdagingen worden gecreëerd door dit oneindige netwerk? Het thema zal worden besproken aan de hand van vier subthema’s; The Internet of Everything, The two faces of Big Data, The Millennials en The Global Supply Chain. Sprekers zijn onder meer Mark Vletter, founder Voys en Devhouse Spindle, Pim van der Feltz, CEO Google Benelux, Dick Boer, CEO Ahold, Corinne Vigreux-Goddijn, founder TomTom, Ben Tiggelaar, schrijver en gedragswetenschapper, en James Bryan Graves, founder  'Hackers & Founders Amsterdam'.

Voor het volledige programma en aanmelden kunt u terecht op www.theinfinitenetwork.nl

Gerelateerd