dec 10

De Noordelijke ProductiviteitsAlliantie (NPAL) organiseert op donderdag 10 december in MartiniPlaza de eerste Industrie Monitor van Noord-Nederland.

Tijdens de NPAL-dag wordt gezocht naar antwoorden op vragen als hoe de noordelijke industrie er eigenlijk voor staat, welke ontwikkelingen op ons af komen, wat nodig is om daarop te anticiperen en hoe de industrie elkaar kan helpen.

Professor Aard Groen en professor Dries Faems van de Rijksuniversiteit Groningen presenteren de huidige staat van de noordelijke industrie. Daarna inventariseert NPAL – onder leiding van Willem Smink van de NHL -  op een interactieve manier (neem je smartphone mee!) hoe beter kan worden ingespeeld op ontwikkelingen. Tot slot wordt de balans opgemaakt hoe we als regio, samen met NPAL, én individueel partij kunnen blijven bieden in een steeds concurrerender wereld.

Kortom, een allesomvattende inkijk in de gezamenlijke noordelijke industrie die uiteindelijk uitmondt in de NPAL Concurrentie en Verbeter Monitor 2015/16!

Gerelateerd Economie Innovatie