sep 22

De Groningen City Club organiseert vrijdag 22 september voor Groningse ondernemers een studiereis naar Münster. Nadat de Groningen City Club in 2015 en 2016 al een inspiratietour organiseerde naar respectievelijk Amsterdam en Hamburg, is volgens haar nu Münster ‘de ultieme plek om inspiratie op te doen’. Ondernemers die mee willen, kunnen een mailtje sturen aan: info@groningencityclub.nl.

Hanzestad Münster is een bruisende stad vol in ontwikkeling die veel gelijkenis heeft met Groningen. Nadat Bommen Berend de bisschop van Münster naar huis had gestuurd ‘wordt het nu tijd dat wij in de aanval gaan. Een aanval naar kennis en innovatie waar wij als ondernemend Groningen onze vruchten van kunnen gaan plukken’, aldus de organisatie.

Tijdens deze studiereis op 22 september wil de organisatie de deelnemers inspireren met de keuzes en de richting die de stad Münster heeft gemaakt. Door presentaties van o.a. Marketing Münster, ontmoetingen met ondernemers uit Münster en een retailsafari door de stad. 'Tijdens de studiereis zullen we ingaan op vele actuele ontwikkelingen en keuzes die jij, wij als ondernemende binnenstad Groningen als opgave hebben', aldus de organisatoren.

Aanmelden of informatie: info@groningencityclub.nl

Gerelateerd