jun 29

Groninger Retail Academy: 'Overleven in de Retail!'

19:30 Infrahuis, Leonard Springerlaan 3

Op 29 juni staat de eerste bijeenkomst van de Groninger Retail Academy gepland! Het thema van de avond is "Overleven in de Retail!". Tijdens een inspirerende sessie zal de organisatie OMDENKEN de aanwezigen alles uitleggen over een andere manier van denken.  Het is een ultieme mix van theater, cabaret en voordracht. Voor de ondernemers in de stad Groningen zijn alle bijeenkomsten van de Groninger Retail Academy volledig kosteloos. Wel is het noodzakelijk dat u zich vooraf aanmeldt.

Overal waar gewerkt en geleefd wordt, ervaren mensen problemen. De dingen gaan niet zoals je verwacht had, mensen om je heen doen moeilijk, je was net zo lekker bezig en 'dan vliegt er een probleem in'… We schieten daardoor al snel in de 'ja-maar-stand' en zijn geneigd te kijken naar wat er niet goed is en wat er anders moet. Er is ook een andere manier van denken: de ja-en-houding. Wie op die manier in het leven staat denkt in termen van kansen en mogelijkheden. Ja-en mensen zien de beren én de weg. Hoe kun je van je probleem een nieuwe mogelijkheid maken? Dat noemen we omdenken.  

Sprekers:
Trainer(s) en acteur(s) van OMDENKEN

Programma:
19.30 uur: Inloop
19.45 uur: Aanvang programma + opening
21.30 uur: Afsluiting en borrel
22.00 uur: Einde

Locatie:
Infrahuis, Leonard Springerlaan 3 te Groningen
U kunt hier vrij parkeren!

Aanmelden

Meer informatie en aanmelden kan via www.groningerretailacademy.nl

 

In de afgelopen jaren werden al verscheidene informatieve bijeenkomsten georganiseerd voor detailhandel Groningen, maar met de oprichting van de Groninger Retail Academy is er nu één platform van waaruit kennis, ervaring en inspiratie wordt overgebracht. De samenwerkende partijen, VBGW, VBNO, VBZO, GCC, het Servicepunt Detailhandel en de Gemeente Groningen hopen met het aanbieden van verschillende kosteloze thema bijeenkomsten een bijdrage te leveren aan het ondernemersklimaat in de stad Groningen.

Gerelateerd