apr 25

Kansen voor retailers dankzij de meest recente digitale innovaties: dat is het thema van de bijeenkomst van de Groninger Retail Academy op 25 april. Digitale innovaties veranderen de manier waarop het retailspel gespeeld wordt. Het voldoet niet langer om naar één contactmoment te kijken. Consumenten oriënteren zich bijvoorbeeld eerst op het internet, dan in de winkel en kopen uiteindelijk online. Wat betekent dit voor de strategie die retailers hanteren?

Professor en ondernemer Deborah Nas duikt dieper in dit vraagstuk, en schetst een toekomstbeeld van het retaillandschap die je aan het denken zet. Met voorbeelden uit binnen- en buitenland illustreert Deborah Nas in haar presentatie de zeven technologieën die retail voorgoed zullen veranderen: Internet of Things, Drones, Robots, 3D-printing, Augmented reality, Virtual reality, Blockchain en Artificial Intelligence.

Aan de hand van trends en technologische ontwikkelingen legt zij zowel kansen als bedreigingen bloot voor de fysieke en online winkel. Ze ondersteunt dit alles met inspirerende voorbeelden van de nieuwste innovaties.

Programma:

18.30 uur: Inloop met broodjes en soep

19.00 uur: Aanvang programma + opening

20.30 uur: Afsluiting en borrel

21.15 uur: Einde

 

Aanmelden via www.groningerretailacademy.nl

Gerelateerd