jan 28

Het Koploperproject Duurzaam Ondernemen Groningen gaat van start op Zuidoost. De kick off is een startontbijt voor de deelnemers. Het ontbijt is op dinsdag 28 januari bij Harrier. Er zijn nog plekken beschikbaar in het project. Ondernemers die belangstelling hebben, zijn welkom tijdens deze kick-off.

De ochtend begint om 08.00 uur met een opening en een welkomsmoment. Daarna volgt een ontbijt, en een plenaire uitwisseling. Vervolgens wordt er gesproken over duurzame trends en de jaarplanning. De ochtend duurt tot 10.00 uur.

Over het Koploperproject

Het Koploperproject biedt mkb-bedrijven en andere organisaties de kans om effectief en doelgericht duurzaam te ondernemen. Samen met andere vooruitstrevende bedrijven gaat je gedurende een klein jaar samen aan de slag om je organisatie toekomstbestendiger te maken.

De grondige en brede doorlichting met de DuOn-scan en de Milieubarometer levert een schat aan informatie op en een vernieuwende kijk op jouw organisatie, product- en dienstverlening en de omgeving. Op basis van de uitkomsten stel je een praktische duurzaamheidsagenda op en je leert om effectiever te communiceren over MVO.

De volgende organisaties nemen deel aan het Koploperproject op Zuidoost:Effektief Groep, Bauhaus, Harrier, Roossien, Kwint Groep, Waterbedrijf, Donker Groen en Leerbouwen.

Belangstelling of aanmelden?

Er is nog plek voor meer bedrijven. Heb je belangstelling? Neem dan contact op met Irma Noorbergen van ZO (irma@bedrijvenvereniging-zo.nl of telefonisch via 06–111 44443). Wil je je direct aanmelden voor dit event? Dat kan hier.

Gerelateerd