nov 20

Koploperproject informatiebijeenkomst

15:30 MyOffice, Winschoterdiep 50

Het Koploperproject Toekomstbestendig Ondernemen richt zich op bedrijven met minimaal 10 fte, die zich willen onderscheiden door duurzamer te ondernemen. Meer dan 350 bedrijven in het Noorden hebben hier al aan meegedaan. Kom vooral langs op de inspiratiebijeenkomst op woensdag 20 november om vrijblijvend kennis te maken met het Koploperprojectproject.

Geld besparen door simpele energiebesparende maatregelen, duurzame instrumenten inzetten om de betekenis van je bedrijf te versterken, ondernemen met impact op basis van je imago. Zomaar een paar voorbeelden die deelname aan het Koploperproject al hebben opgeleverd.

Als je mee doet met dit mooie project, dan word je begeleid door het deskundige Koploperteam. Je leert van de andere deelnemers, je krijgt diverse praktische tools aangereikt en je breidt je netwerk uit. Een unieke kans om met relatief weinig tijdsbesteding grotere stappen, lagere kosten en meer winst te maken door energiezuinig, circulair en maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

Deelname is voordelig, dankzij de ondernemersregeling van de provincie Groningen. Ook stelt het Fonds Ondernemend Groningen een voucher beschikbaar. Hierdoor betaal je zelf nog slechts €1.000,- voor deelname aan dit project. Meer informatie vind je op:  www.koploperproject-groningen.nl

Heb je interesse om mee te doen met dit project? Directeur Michiel van der Stel, van het familiebedrijf de Van Ginkel Groep, met vestigingen in Hoogezand en Haaksbergen, is hierbij aanwezig en vertelt graag over wat deelname aan het Koploperproject hem en zijn bedrijf hebben opgeleverd.

Vragen?
Als je van tevoren vragen hebt, neem dan vast even contact op met Irma Noorbergen via irma@bedrijvenvereniging-zo.nl of telefonisch via 06–111 4444 3. Aanmelden kan via de website van ZO.

Gerelateerd