sep 29

KvK-Dag van de Innovatie

14:30 Adverium in Drachten

Ondernemers uit Groningen zijn donderdag 29 september welkom op de Dag van de Innovatie 2016 van de Kamer van Koophandel. Tijdens deze dag kunnen ondernemers aan de slag met de zeven nieuwe gouden regels voor innovatie.  Zo laat Google er de fijne kneepjes zien van online zakendoen.  Tal van ondernemers uit de noordelijke regio presenteren hun noviteiten en studenten lossen prangende vragen op van ondernemers.

De Dag van de Innovatie, die begint om 14.30 uur en duurt tot 19.00 uur, vindt plaats in het Adverium in Drachten. Op het innovatieplein vindt er ook The Expert Den plaats, waarin ondernemers ter plaatse tips krijgen aangereikt van bekende ondernemers en experts. Vragen en ideeën worden voorgelegd aan onder andere  Arjen Schol, projectmanager bij Flinc, Fred Koggel van Fralimar Holding B.V. en Eileen Blackmore van House of Design. De Dag van de Innovatie is een ontmoetingsplaats, waar ervaren en minder ervaren innovatieve ondernemers elkaar ontmoeten en van elkaar kunnen leren.

Presentatie meest innovatieve mkb
Om 18.00 uur worden de meest innovatieve mkb-bedrijven uit de regio gepresenteerd. Deze bedrijven weten op 29 september welke plaats zij in 11e editie van de MKB Innovatie Top 100, de innovatie-etalage van de Kamer van Koophandel, hebben veroverd. De KvK organiseert voor de tweede maal deze Dag van de Innovatie, die tegelijkertijd op vijf locaties in het land plaatsvindt. Vorig jaar namen er bijna 2.500 ondernemers aan deel.

Meer informatie en gratis deelnemen? Aanmelden kan via www.kvk.nl/dagvandeinnovatie

Gerelateerd