jun 27

MKB Ondernemersavond: 'Coaching on Tour - voor ondernemers met ambitie'

18:00 Provinciehuis Drenthe, Westerbrink 1 te Assen

Dinsdag 27 juni vindt in het Provinciehuis van Drenthe de tweede MKB Ondernemersavond van dit jaar plaats. Het thema van deze MKB Ondernemersavond is 'Coaching on Tour - voor ondernemers met ambitie', met als gastsprekers Renate Groenewold van VitaKompas en Geert Kamps van het bedrijf Windeffect. Aanmelden kan tot 27 juni 12.00 uur.

Renate Groenewold weet als geen ander wat presteren betekent en neemt u tijdens de avond mee in haar verhaal. Als topsporter werd zij drie maal wereldkampioen, behaalde zij twee keer Olympisch zilver en was zij Olympisch coach. Onmisbare kwaliteiten zijn het kunnen presteren onder hoge druk, geloven in jezelf, doorzetten en kunnen pieken op vooraf vastgestelde momenten. Vanuit haar organisatie, VitaKompas, helpt zij ondernemers en hun medewerkers deze  kwaliteiten naar voren te halen. 

Aansluitend vindt het onderdeel "Coaching on Tour" plaats met ondernemer en trainer Geert Kamps van het bedrijf Windeffect. Een organisatie, die mensen uitdaagt om hun unieke talenten te herkennen, te gebruiken en te ontwikkelen. De gehele avond is in handen van het duo "Van Straat tot Laan" en wordt afgesloten met de inmiddels bekende netwerkborrel met meerdere speedsessies, waarbij u samen met een professionele coach antwoord op de vraag kunt krijgen of coaching iets voor u kan zijn.

Programma:

18:00 uur          Inloop met eenvoudig broodjes buffet

18:45 uur          Opening door Van Straat tot Laan met aandacht voor "Ondernemer coacht Ondernemer"

19:00 uur          Renate Groenewold

19:30 uur          Coaching on Tour met Geert Kamps en van Straat tot Laan

20:15 uur          Netwerkborrel met speedsessies: "Is coaching iets voor mij?"

22:00 uur          Einde

Aanmelden: www.mkbondernemersavond.nl

 

Gerelateerd